Τίτλος Εκδήλωσης: Η Ελλάδα σε Κύκλο – 40 Χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο, 15/10/2016, 20:30
Φορέας φιλοξενίας: Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
URL μετάδοσης: https://uptv.upatras.gr/ και http://upnet.gr/live
Δικαιώματα Πρόσβασης: Ανοικτή/Δημόσια.

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών» ετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιήσει στην πόλη των Πατρών με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων από την επανίδρυσή του.
Δέκα Λύκεια των Ελληνίδων από όλη την Ελλάδα ανάμεσά τους, του Αργοστολίου, των Γιαννιτσών, της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Καλαμάτας, της Κέρκυρας, του Κιάτου, της Ξάνθης και των Σερρών θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Παρελάσεις στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, χορευτικές παραστάσεις, έκθεση οπτικοακουστικού υλικού, έκθεση ζωγραφικής κυριών του Λυκείου και γλέντια είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις που θα έχει την χαρά να απολαύσει από κοντά το πατραϊκό κοινό!
Στο μεγάλο πολιτισμικό γεγονός της πόλης μας θα ταξιδέψουμε μουσικά με τον Νίκο Φιλιππίδη και την ορχήστρα του που θα μας οδηγήσουν στην «Η Ελλάδα σε Κύκλο» με την Χορευτική Παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ.