Απόφοιτοι

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες αποφοίτων, χρειάζεστε ένα λογαριασμό. Το Upnet παρέχει λογαριασμούς χρήστη Upnet ID σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και πλέον σε όλους τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο λογαριασμός αυτός είναι απαραίτητος για τη χρήση όλων των υπηρεσιών τηλεματικής που παρέχει το Πανεπιστήμιο στους αποφοίτους.

Πρόσφατοι απόφοιτοι διαθέτουν ήδη Upnet ID και την ιδιότητα του αποφοίτου. Παλαιότεροι απόφοιτοι πρέπει να αιτηθούν λογαριασμό Upnet ID.

Σύντομες οδηγίες

Αν έχετε εγγραφεί στο τμήμα σας πριν το 2001 τότε έχετε ήδη Upnet ID και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Upnet αν έχετε χάσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Αν έχετε κάνει εγγραφή νωρίτερα τότε θα πρέπει να υποβάλετε την σχετική [iphorm_popup id=”8″ name=”Alumni”]φόρμα[/iphorm_popup] ώστε να δημιουργηθεί λογαριασμός στο όνομά σας. Το Upnet θα επικοινωνήσει ηλεκτρονικά μαζί σας για την παραλαβή του λογαριασμού σας.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στο παρακάτω εγχειρίδιο. Θα ζητηθεί το email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο τμήμα ή κατά την αίτηση σας στην υπηρεσία αποφοίτων.

Αν δεν έχετε δηλώσει email επικοινωνίας και έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία του UPnet αυτοπροσώπως για την ανάκτηση του κωδικού σας.

Για να συνδεθείτε στον ιστότοπο αποφοίτων πρέπει να διατηρείτε έναν λογαριασμό Upnet ID και να είστε δηλωμένος ως απόφοιτητος στο σύστημα. Για πρόσφατους απόφοιτους του Πανεπιστημίου η πληροφορία αυτή υπάρχει ωστόσο παλαιότεροι απόφοιτοι πιθανώς πρέπει να αιτηθούν λογαριασμό μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όλες οι υπηρεσίες προς αποφοίτους

Εγχειρίδια

Μπορείς να συμβουλευτείς ένα από τα διαθέσιμα εγχειρίδια για καλύτερη χρήση των υπηρεσιών του Upnet.

Συχνές Ερωτήσεις

Στις ενότητα συχνές ερωτήσεις μπορείς να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου σχετικά με τις υπηρεσίες του Upnet.