Απόφοιτοι

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες αποφοίτων, χρειάζεστε ένα λογαριασμό. Το Upnet παρέχει λογαριασμούς χρήστη Upnet ID σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και πλέον σε όλους τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο λογαριασμός αυτός είναι απαραίτητος για τη χρήση όλων των υπηρεσιών τηλεματικής που παρέχει το Πανεπιστήμιο στους αποφοίτους.

Πρόσφατοι απόφοιτοι διαθέτουν ήδη Upnet ID και την ιδιότητα του αποφοίτου. Παλαιότεροι απόφοιτοι πρέπει να αιτηθούν λογαριασμό στο Upnet.

Σύντομες οδηγίες

Συμπληρώστε την φόρμα εισάγοντας μόνο το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο,  το  τμήμα  αποφοίτησης, το έτος αποφοίτησης καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Εντός λίγων εργάσιμων ημερών, θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εγγραφή σας.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται στο παρακάτω εγχειρίδιο. Θα ζητηθεί το email επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο τμήμα ή κατά την αίτηση σας στην υπηρεσία αποφοίτων.

Αν δεν έχετε δηλώσει email επικοινωνίας και έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία του UPnet αυτοπροσώπως για την ανάκτηση του κωδικού σας.

Για να συνδεθείτε στον ιστότοπο αποφοίτων επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://alumni.upatras.gr/ και συμπληρώστε τα στοιχεία του Upnet ID σας.

Όλες οι υπηρεσίες προς αποφοίτους

  • Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
  • Κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων

  • Έκπτωση 30% για αγορά βιβλίων από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις του Πανεπιστημίου

  • Έκπτωση 50% για εγγραφή στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

  • Ειδικές τιμές από το κατάστημα αναμνηστικών δώρων και το κατάστημα τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

  • Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πατρών μπορούν να παραμένουν μέλη της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης.

Εγχειρίδια

Μπορείς να συμβουλευτείς ένα από τα διαθέσιμα εγχειρίδια για καλύτερη χρήση των υπηρεσιών του Upnet.

Συχνές Ερωτήσεις

Στις ενότητα συχνές ερωτήσεις μπορείς να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου σχετικά με τις υπηρεσίες του Upnet.